Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!!!!

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Σ'ΑΥΤΟ....Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ.....

1 σχόλιο:

  1. Γραμματεια... λειτουργεί πολύ αργά,για βεβαιώσεις σπουδών η οποιαδήποτε γραμματειακή υποστήριξη.
    Επίσης θα έπρεπε να ενημερώνει ηλεκτρονικώς για ακυρώσεις προγραμματισμένων μαθημάτων.
    Να φτιάξουμε ένα link στην ιστιοσελίδα του τμήματος που να ενημερώνει για σεμινάρια η ημερίδες και διαλέξεις σχετικά με το αντικείμενο μας.
    Μεταπτυχικά προγράμματα για το τμήμα, δικαίωμα σε υπότροφίες για τους σπουδαστές.
    Πτυχιακές εργασίες, Θα έπρεπε να υπάρχει λίστα θεμάτων που να παρέχει κάθε καθηγητής σε προσωπική σελιδά, μαζί με στοιχεία επικοινωνίας( κυρίως email), ώρες που ο καθηγητής θα βρίσκεται στο γραφείο και όλα αυτα να μπορείς να τα βρίσκεις μέσα απο τήν σελίδα του τμηματός μας.
    Για την ηλεκτρονική υποστήριξή θα μπορουσαμε να απευθυνθούμε στο τμήμα πληροφορίκης για την δημιουργία ευχρηστου website.Θα μπορούσε να είναι πτυχιακή εργασία για τους φοιτητές της πληροφορικής με πρακτική ενασχολήση του αντικειμένου τους η σαν πρακτική ασκηση που θα γινεται στα ΤΕΙ με μισθό οχι μηνίαιο αλλα ανα project.
    Είμαστε επιστήμονες. Ας δώσουμε την ευκαιρία πρωτα μεσά απο το πανεπιστήμιο μας για επαγγελματική ανάπτυξή και ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή