Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πρωτοετείς - ΠΑΣΟ & ΚΩΔΙΚΟΙ

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και περαστούν τα στοιχεία σας στο σύστημα γραμματειών, η γραμματεία θα σας δώσει ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αυτά είναι για την είσοδό σας στο σύστημα γραμματειακής υποστήριξης, https://estudy.teiath.gr/unistudent/ απ’ όπου θα κάνετε την ανανέωση της εγγραφής σας και την δήλωση των μαθημάτων σας το επόμενο εξάμηνο. Από εκεί παραλαμβάνετε και τις βασικές βεβαιώσεις και πιστοποιητικά καθώς και θα βλέπετε τις βαθμολογίες σας.

Βήμα 1:
Με το όνομα χρήστη και κωδικό, και τον αριθμό μητρώου του τμήματος σας, θα κάνετε είσοδο στο http://register.teiath.gr. Στο σύστημα αυτό θα κατεβάσετε τη σελίδα που αναφέρεται ένα νέο όνομα χρήστη  και κωδικός πρόσβασης. Αυτά είναι (α) για το πάσο και (β) για τον Εύδοξο (βιβλία) (γ) wi-fi σε κάποιους χώρους του Τ.Ε.Ι.. Το όνομα χρήστη είναι μοναδικό και δεν αλλάζει, αλλά τον κωδικό πρόσβασης τον αλλάζεις ανά πάσα στιγμή, στην επιλογή 4.

Βήμα 2:
Αφού έχετε ήδη κάνει το βήμα 1, διαβάστε το εγχειρίδιο εφαρμογής ή παρακολουθείστε το ενημερωτικό βίντεο και ακολούθησε τα βήματα για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Βήμα 3:
Η αίτηση για έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας πραγματοποιείται ηλεκτρονικά στο http://academicid.minedu.gov.gr/.

Η ταυτότητα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Αν έχετε απορίες, δείτε τις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Αρωγής χρηστών.

Καλή σταδιοδρομία & καλή ακαδημαική χρονιά!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Αυριο 9-10-2013 και ωρα 10.15 στον εργαστηριακο χωρο του ΠΕΤΥΛ θα πραγματοποιηθουν οι εγγραφες του εργαστηριακου μερους του μαθηματος "Τεχνολογια Δομικων υλικων".

ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Οσοι δεν εχουν γραφτει Εδαφομηχανικη εργαστηριο αυριο 9/10/13 το πρωι 8.15 να προσελθουν στο εργαστηριο Εδαφομηχανικη για να κανουν την εγγραφη τους.

ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Ι, ΤΕΟ

Οι θεωριες των μαθηματων "Οπλισμενο Σκυροδεμα Ι" και "Τεχνικα Εργα Οδοποιιας" δε θα πραγματοποιηθουν την Πεμπτη 10/10/13 λογω προσωπικως προβληματων του διδασκοντα.