Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΩΝ

Από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, τα διδακτικά συγγράμματα θα διανέμονται με την βοήθεια της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας ΕΥΔΟΞΟΣ.

Το νέο σύστημα καλύπτει όλα τα Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ της χώρας, με κύριο σκοπό την έγκαιρη παράδοση των συγγραμμάτων στους δικαιούχους φοιτητές.

Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες δίνονται στη σελίδα: http://eudoxus.gr/

Τα επιμέρους συγγράμματα που έχουν επιλεγεί από τα Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ φαίνονται στη σελίδα:
https://service.eudoxus.gr/secapp/public/intro.html


Οι δηλώσεις συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 04/10/2010, με χρήση των κωδικών πρόσβασης (username /password) που χορηγούνται από τα οικεία Ιδρύματα.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να μάθουν εάν διαθέτουν έγκυρους κωδικούς πρόσβασης, μπορούν να επισκέπτονται από σήμερα τη σελίδα: http://eudoxus.gr/StudentEntryCheck


Σε περίπτωση που οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι λειτουργικοί ή είναι ελλιπείς, θα πρέπει να γίνεται επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία του Ιδρύματος, ώστε να εξασφαλιστεί η κατοχή λειτουργικών κωδικών πρόσβασης.

Η υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ υλοποιείται για λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας από το ΕΔΕΤ (Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας) και υποστηρίζεται από ειδικό Γραφείο Αρωγής Χρηστών: http://eudoxus.gr/Contact.aspx


Όσο αφορά τους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας, για την σύνδεση στην υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους ίδιους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιούν για τις δικτυακές υπηρεσίες (mail, vpn, wifi) του ιδρύματος.

Όσοι φοιτητές δεν έχουν πάρει στο παρελθόν τους κωδικούς αυτούς, θα μπορούν να τους παραλάβουν ηλεκτρονικά μέσω της
ιστοσελίδας http://register.teiath.gr/ από τη Δευτέρα 04/10/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου